Oppskrift på Halloween-burger
0

Halloween-burger

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Djevelsk god hamburger! Osteburgerne blir lett forvandlet til små monstre med disse enkle triksene.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramkjøttdeig
1 teskjesalt
½ teskjepepper
1 spiseskjeTINE Meierismør
4 stkJarlsberg® Original i skiver
4 spiseskjeketchup
4 stkhamburgerbrød
½ stkrød paprika
4 stksorte oliven, uten stein
½ stksjalottløk

Slik gjør du det

  1. Kna kjøttdeigen med salt og pepper til den er seig. Form til hamburgere og stek i en panne med smør til de har fin stekeskorpe på begge sider, og fremdeles er saftige inni.
  2. Skjær hakk til monstertenner i den ene kanten av osteskiven og legg på burgeren, slik at tennene henger over kanten. Ha lokk på pannen og sett til side et par minutter så osten smelter litt.
  3. Dekorer hamburgerbrødbunnen med ketchup som blod, og legg på osteburgeren. Topp med brødtoppen.
  4. Skjær spisse trekanter av paprika til horn, og del oliven i skiver til øyne. Dytt en liten bit sjalottløk i hullet til oliven som pupiller. Stikk horn og øyne ned i burgerbrødet og server.
  5. En tunge av bacon eller syltet agurk, og søtpotet-fries som edderkoppbein er andre ideer til pynt.

Tips:

Å servere ekstra ketsjup i målesylindere er morsomt. Chiliketsjup gir ganen et lite sjokk!

Kommentarer

Produkter i oppskriften