Oppskrift på Høstgryte med viltskav
0

Høstgryte med viltskav

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask og enkel høstgryte servert med potetmos og tyttebær. Stappfull av gode smaker!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramreinskav
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 stkNå® Høstgryte

Potetmos

500 grammandelpoteter
4 spiseskjeTINE Meierismør
1 ½ desiliterTINE Matfløte
1 teskjesalt
½ teskjehvit pepper

Til servering

2 desilitertyttebærsyltetøy
1 desiliterhakket persille

Slik gjør du det

    Potetmos

  1. Skrell mandelpotetene og kok dem til de er møre, i 20-30 minutter. Damp dem tørre og mos dem, gjerne gjennom sikt. Vend inn smør.
  2. Rør inn fløte i den varme potetblandingen, til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.
  3. Høstgryte

  4. Stek reinskav i smør.
  5. Vend inn Høstgryte-middagsbasen og småkok i 3-5 minutter.
  6. Server Høstgryte med potetmos, tyttebær og et dryss hakket persille.

    Tips:

    Server gjerne med høstens bakte rotgrønnsaker eller rosenkål.

Tips:

Det smaker også godt med stekt kantarell eller annen sopp til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften