Oppskrift på Høstgryte med viltskav

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Høstgryte med viltskav

Rask og enkel høstgryte servert med potetmos og tyttebær. Stappfull av gode smaker!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det smaker også godt med stekt kantarell eller annen sopp til.

Slik gjør du

Potetmos

  1. Skrell mandelpotetene og kok dem til de er møre, i 20-30 minutter. Damp dem tørre og mos dem, gjerne gjennom sikt. Vend inn smør.

  2. Rør inn fløte i den varme potetblandingen, til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.

Høstgryte

  1. Stek reinskav i smør.

  2. Vend inn Høstgryte-middagsbasen og småkok i 3-5 minutter.

  3. Server Høstgryte med potetmos, tyttebær og et dryss hakket persille.

    Server gjerne med høstens bakte rotgrønnsaker eller rosenkål.

Lignende oppskrifter