Oppskrift på Grillet svinefilet
0

Grillet svinefilet

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grillet svinefilet er et godt valg til en rask og smakfull familiemiddag. Svinefilet kan stekes både i panne og på grill.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Ris:

3 desiliterukokt ris

Salat:

½ stkisbergsalat

Svinefilet:

800 gramsvinefileter
2 spiseskjesolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

    Ris:

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Salat:

  3. Vask og skjær isbergsalat. Ha det i en serveringsbolle og server sammen med kjøttet.

    Tips:

    Det er godt med tomat, agurk og mais i salat.

  4. Svinefilet:

  5. Varm en stekepanne til middels sterk varme. Ved bruk av grill, følg anvisningene og fyr opp grillen.
  6. Skjær svinefilet i skiver. Pensle med olje og krydre med salt og pepper.
  7. Grill ca. 5 minutter på hver side, til de er stekt slik du foretrekker dem.

Tips:

Varier gjerne med kylling istedenfor svinekjøtt.

Kommentarer