Oppskrift på Grillede lammespyd i wraps, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grillede lammespyd i wraps

Wraps er enkel og god grillmat – og perfekt til piknik.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server lammespyd sammen med dressing, oppskjært agurk, rødløk, salat og mynte i hver sin skål, og la gjestene pakke sine egne wraps.

Slik gjør du

  1. Bruker du grillspyd av tre må de ligge i vann minst 30 minutter før bruk. Del kjøttet i biter og træ på spydene.

  2. Legg spydene på et fat og gni kjøttet godt med olje, oregano, salt og pepper. Press over sitronsaft og la marinere i 20 minutter.

  3. Grill på høy, direkte varme. Snu ofte og grill til akkurat gjennomstekt, 5-8 minutter.

  4. Finriv sitronskall og press ut saften. Bland skall og saft med rømme. Vend inn hakket mynte og smak til med salt og pepper.

    Bytt gjerne sitron med appelsin og mynte med rosmarin for en vri på dressingen.

  5. Legg hvert spyd på en lefse, klem rundt og dra spydet av. Del agurk i skiver og legg på sammen med salat, finsnittet løk og hakket mynte, og topp med myntedressing.

Lignende oppskrifter