Oppskrift på Gratinerte pølser i brød, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Gratinerte pølser i brød

Denne kjappe pølseretten lager du raskt når tiden er knapp. Fyll pølsebrødene med det du liker av topping, og gratiner i ovnen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    en ildfast form
TIPS!: Server med potetsalat hvis du er ekstra sulten.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Legg pølse i brød, og ha over i en ildfast form.

    Stek gjerne pølsene før de has i brødene.

  3. Topp pølsene med eple, paprika, cherrytomat og vårløk, og dryss over revet ost.

  4. Gratiner pølsene midt i ovn i ca. 10 minutter, eller til osten har pen farge og pølsene er gjennomvarme.

Lignende oppskrifter