Oppskrift på Gratinerte pølser i brød
2

Gratinerte pølser i brød

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne kjappe pølseretten lager du raskt når tiden er knapp. Fyll pølsebrødene med det du liker av topping, og gratiner i ovnen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

en ildfast form

Ingredienser

8 stkgode pølser
8 stkpølsebrød

Fyll:

1 stkeple, i terninger
½ stkpaprika, i terninger
8 stkcherrytomater, delt i to
2 stilkvårløk, hakket
4 desiliterTINE Revet Ost Original eller annen revet ost

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 225 °C.
  2. Legg pølse i brød, og ha over i en ildfast form.

    Tips:

    Stek gjerne pølsene før de has i brødene.

  3. Topp pølsene med eple, paprika, cherrytomat og vårløk, og dryss over revet ost.
  4. Gratiner pølsene midt i ovn i ca. 10 minutter, eller til osten har pen farge og pølsene er gjennomvarme.

Tips:

Server med potetsalat hvis du er ekstra sulten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften