Finnbiff

Reinskav-gryte

19
343
Enkel30 min
Dette er en vanvittig god viltgryte med reinskav, også kalt "finnbiffgryte", kremet og smaksrik!

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetmos

Slik gjør du det

  1. 1

    Smelt smør i en gryte. Brun frossen reinskav, bacon og sopp raskt på sterk varme i gryta.

  2. 2

    Tilsett vann og la det koke opp. La retten trekke i 10 minutter.

  3. 3

    Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian, og la det trekke i fem minutter. Smak til med salt og pepper.

Potetmos:

  1. 4

    Skrell og del potetene i terninger. Kok potetene møre, ca. 15 minutter. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt. Smak til med salt, pepper og muskat.

Tips

Server gjerne retten med kokt brokkoli hvis du ønsker mer grønnsaker til måltidet.

Del denne oppskriften: