Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Finnbiff

Finnbiff er en tradisjonell norsk rett. Denne smakfulle viltgryta varmer både kropp og sjel.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server gjerne retten med kokt brokkoli hvis du ønsker mer grønnsaker til måltidet.

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en gryte. Brun frossen finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme i gryta.

  2. Tilsett vann og la det koke opp. La retten trekke i ti minutter.

  3. Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian, og la det trekke i fem minutter. Smak til med salt og pepper.

Potetmos:

  1. Skrell og del potetene i terninger. Kok potetene møre, ca. 10–15 minutter. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt. Smak til med salt, pepper og muskat.

Lignende oppskrifter