Oppskrift på Rask biffgryte

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kjapp biffgryte

I denne deilige gryteretten med biff foreslår vi en rekke grønnsaker, men det er opp til deg å bruke de du liker aller best.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ønsker du en variasjon av denne enkle og gode biffgryten? Ha gjerne i noen spiseskjeer tomatpure, en liten mengde sukker og erstatt deler av vannet med litt rødvin. Stek bacon og skiver av sjampinjong og la det koke med i gryta.

Slik gjør du

  1. Stek kjøtt på begge sider på middels sterk varme i litt olje eller smør i en mellomstore gryte. Stek til biffstrimlene er jevnt brune, ca. 5 minutter.

  2. Skrell gulrot, løk, potet og sellerirot. Kutt alt i ca like store biter og ha det oppi til kjøttet. Kok i ytterligere 5 minutter.

  3. Ha i hermetiske tomater, vann og buljongterning. La alt koke til grønnsakene er møre, 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.

Lignende oppskrifter