Oppskrift på Cowboygryte med oksekjøtt

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Cowboygryte med oksekjøtt

Cowboymat er enkelt og godt til middag på en vanlig hverdag. Denne gryteretten er stappfull av grønnsaker og kjøtt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Dette er en rett med mye smak. Bruk gjerne litt chili hvis du vil ha en litt sterkere gryterett.

Slik gjør du

  1. Skjær kjøtt i tynne biter. Stek litt og litt kjøtt om gangen på sterk varme i olje. Ha kjøttet fortløpende over i en stor gryte.

  2. Skrell og skjær løk i jevnstore biter. Stek den på middels sterk varme i samme panne som biffen til den er myk, i 3–5 minutter. Ha løken over i gryta sammen med kjøttet.

  3. Skrell og kutt gulrot og potet i jevnstore biter. Ha gulrøttene og potetene i gryta sammen med kjøttet.

  4. Tilsett tomat, vann og kjøttkraft. Kok opp og la det småkoke under lokk i ca. 20 minutter.

  5. Rør sammen maisenna og kaldt vann. Ha det i gryta for å tykne den. Tilsett ertene og kok videre til gryteretten har tyknet, i 3–5 minutter. Smak til med salt og pepper.

    Server cowboygryta med brød og smør.

Lignende oppskrifter