Oppskrift på Couscous med spekeskinke og asparges
0

Couscous med spekeskinke og asparges

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Couscous er en spennende ingrediens å bruke i raske hverdagsretter. Her serveres den med salt spekeskinke, frisk asparges og en klatt rømme.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 desilitercouscous, ukokt
4 spiseskjeTINE Meierismør
1 stksquash, i staver
200 gramaspargestopper
1 stkrød chili, finhakket
3 stkvårløk, i skiver
4 stktomater, grovhakket
1 spiseskjetørket timian
1 stksitron
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
200 gramspekeskinke, i skiver

Slik gjør du det

  1. Ha couscous i en bolle, og hell over nok kokende vann til at det dekker. La trekke i 3 minutter, og rør luftig med en gaffel.
  2. Smelt smør i en varm stekepanne og fres med squash, aspargestopper, chili uten frø og vårløk, i ca. 3 minutter. Vend inn tomat, timian og kokt couscous.
  3. Skvis over saft fra sitron, og smak til med salt og pepper. Server med rømme og spekeskinke.

    Tips:

    Hvis du ikke har spekeskinke tilgjengelig, kan du servere retten med kokt skinke, salami, pølsebiter eller stekt fisk eller kylling.

Tips:

Couscous smaker godt med alle typer grønnsaker, så varièr gjerne med paprika, sukkererter, brokkoli eller selleri. Det er også godt å blande inn feta eller salatost.

Kommentarer

Produkter i oppskriften