Oppskrift på Chili Con Carne Arrabbiata

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Chili Con Carne Arrabbiata

En god chili er alltid populært. Med TINE NÅ Arrabbiata lager du den i en fei.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan justere styrken i chilien ved å tilsett mer chili. Toleransen for sterk mat er veldig forskjellig fra person til person, så om det er mange som skal spise kan det være lurt å servere ekstra chili ved siden av som man kan drysse over etter eget ønske.

Slik gjør du

  1. Hakk løk og hvitløk og fres i en panne med smør til blank, ca. 2 minutter. Tilsett kjøttdeig og stek til brun mens du hakker kjøttet i biter.

  2. Hakk sopp, paprika og chili og stek med kjøttdeigen i et par minutter. Vend inn arrabbiata-middagsbasen og la småkoke i 3-5 minutter.

  3. Kok ris etter anvisning på pakken. Skyll bønnene godt og vend inn i chilien. Server med ris og rømme.

    Topp gjerne chilien med fersk koriander, revet ost eller lettknuste tortillachips for litt ekstra piff.

Lignende oppskrifter