Burritokjøttboller med bønnesalat
2

Burritokjøttboller med bønnesalat

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gode krydrete kjøttboller med en frisk bønnesalat. Full av meksikanske smaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Burritosboller:

800 gramkjøttdeig
1 desiliterTINE Revet Ost Original
1 poseOld El Paso Burrito Spice Mix
2 spiseskjeTINE Meierismør, til steking
3 desiliterTINE Lettrømme 10 %
1 glassOld El Paso Thick’N Chunky Salsa

Bønnesalat:

1 bokskidneybønner
1 bokskikerter
2 stkvårløk, finhakket
2 spiseskjefrisk koriander, finhakket
1 ½ desiliterolivenolje
1 stksitron
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

    Burritosboller:

  1. Bland sammen kjøttdeig, revet ost og kryddermiks i en bolle.
  2. Bruk en spiseskje og lag små kjøttboller. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme, til de er gjennomstekte.
  3. Serveres med bønnesalat, rømme og salsa.
  4. Bønnesalat:

  5. Skyll bønner og kikerter. Bland med finsnittet vårløk, koriander og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.

Tips:

Server gjerne med rømme og hjemmelagd guacamole til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften