Oppskrift på Biffwok med appelsinsaus, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Biffwok med appelsinsaus

Med en wokpanne lager du raskt god hverdagsmat. Råvarene varmebehandles på høy varme, og beholder både saftighet og tyggemotstand. Frisk appelsinsaus gir retten en spennende vri.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: De fleste grønnsaker passer godt i en wok, så la gjerne barna velge ut noen andre favoritter som f.eks. sukkererter, minimais eller brokkoli.

Slik gjør du

  1. Kok opp appelsinjuice, soyasaus, appelsinskall og ingefær i en liten gryte, og la det småkoke på svak varme i 10 minutter. Ta gryta av varmen.

  2. Kok nudler etter anvisning på pakken. Sil av vannet, og sett til side.

    Det kan være lurt å skylle nudlene raskt i kaldt vann for å stoppe kokingen, før de igjen varmes i woken rett før servering.

  3. Varm en wokpanne eller stor stekepanne på høy varme, og ha i olje. Fres kjøtt og hvitløk i 2 minutter.

  4. Tilsett gulrot og vårløk, og fres videre i 2 minutter. Vend inn kinakål og sesamfrø, og hell over appelsinsaus.

  5. Tilsett nudler, og vend til alt er gjennomvarmt, ca. 2 minutter.

Lignende oppskrifter