Oppskrift på Asiatiske svinekjøttkaker
0

Asiatiske svinekjøttkaker

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Svinekjøttets allsidighet gjør det til en velbrukt ingrediens i matretter over hele verden. Dette er en spennende oppskrift på middag for hele familien.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Svinekjøttkaker:

2 stkhvitløksfedd
1 stkrød chili
3 spiseskjekoriander
3 stkvårløk
1 stkrevet skall av lime
600 gramsvinekjøttdeig
1 stkegg
2 spiseskjepotetmel
¼ teskjesalt
1 spiseskjeTINE Meierismør eller olje til steking

Nudler:

250 grameggnudler

Wokgrønnsaker:

½ stkpaprika
½ stkløk
2 stkgulrøtter
200 gramsjampinjong
100 grambrokkoli
4 spiseskjeteriyakisaus eller sweet chilisaus

Slik gjør du det

    Svinekjøttkaker:

  1. Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk. Riv limeskallet.
  2. Ha svinekjøttdeig, egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander i en bolle, og krydre med salt. Kna sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.
  3. Form farsen til kaker. Stek kakene på begge sider på middels varme til de er gjennomstekte.
  4. Nudler:

  5. Kok nudlene som anvist på pakken.

    Tips:

    Eggenudler kan byttes ut med ris eller pasta.

  6. Wokgrønnsaker:

  7. Skjær paprika, løk, gulrot, sjampinjong og brokkoli i like store biter. Wok grønnsakene. Ha i teriyakisaus eller sweet chilisaus.

Tips:

Farsen smaker også godt i suppe. Lag små kjøttboller og kok dem i en god buljong sammen med friske grønnsaker.

Kommentarer

Produkter i oppskriften