Oppskrift på Asiatiske svinekjøttkaker

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Asiatiske svinekjøttkaker

Svinekjøttets allsidighet gjør det til en velbrukt ingrediens i matretter over hele verden. Dette er en spennende oppskrift på middag for hele familien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Farsen smaker også godt i suppe. Lag små kjøttboller og kok dem i en god buljong sammen med friske grønnsaker.

Slik gjør du

Svinekjøttkaker:

  1. Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk. Riv limeskallet.

  2. Ha svinekjøttdeig, egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander i en bolle, og krydre med salt. Kna sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.

  3. Form farsen til kaker. Stek kakene på begge sider på middels varme til de er gjennomstekte.

Nudler:

  1. Kok nudlene som anvist på pakken.

    Eggenudler kan byttes ut med ris eller pasta.

Wokgrønnsaker:

  1. Skjær paprika, løk, gulrot, sjampinjong og brokkoli i like store biter. Wok grønnsakene. Ha i teriyakisaus eller sweet chilisaus.

Lignende oppskrifter