Oppskrift på Superkjapp pizza blanca
0

Superkjapp pizza bianca

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

100 gramhvetemel
½ desiliterlunkent vann
½ teskjesukker
1 teskjeolivenolje
¼ teskjesalt

Pizzasaus:

1 desiliterTINE Crème Fraîche Original
1 stkhvitløksfedd, finhakket
1 kvistpersille, finhakket
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper

Topping

1 ½ desiliterJarlsberg® Original
¼ pakkeSelbu Blå
50 grammozzarella

Slik gjør du det

  1. Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
  2. Pizzabunn

  3. Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.
  4. Pizzasaus

  5. Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.
  6. Pizzatopping

  7. Riv ostene og bland sammen.
  8. Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.
  9. Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.

Tips:

Eksperimenter med andre typer urter i Crème Fraîche og forskjellige typer ost. Kanskje kan du la gjestene dine velge selv?

Kommentarer

Produkter i oppskriften