Oppskrift på Ratatouillegrateng

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ratatouillegrateng

Denne franskinspirerte grønnsaksformen kan du utmerket godt servere som en vegetarisk middagsrett.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skjær aubergine i tynne skiver. Stek dem i smør i en stekepanne noen minutter, til de er gylne.

  3. Skjær tomat, squash og løk i skiver. Legg aubergine, tomat, løk, squash, basilikum og hvitløk i en ildfast form. Stø over ost. Krydre med salt og pepper. Legg noen klatter smør oppå.

  4. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i nedre del av ovnen i ca. 30 minutter. Ta bort folien. Fortsett å steke i 10–20 minutter, til grønnsakene har fått fin farge og kjennes myke.

Lignende oppskrifter