Oppskrift på rask pasta med sopp, hvitløk og sitron
1

Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pastaretten som får selv de mest kresne til å juble av matglede. Rask pasta med sopp, hvitløk og sitron.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramfersk pasta
1 stkløk
2 stkhvitløksfedd
4 desilitersopp i biter
1 spiseskjeTINE Meierismør eller olje til steking
2 desiliterSunniva Original Eplejuice
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 spiseskjehakket persille
½ stksitroner, revet skall av
2 desiliterrevet parmesan

Slik gjør du det

  1. Kok pasta etter anvisningen på pakken.
  2. Hakk løk og hvitløk.
  3. Stek sopp, løk og hvitløk i smør eller olje. Hell over eplejuice. Krydre med salt og pepper.
  4. Vend pastaen i sausen. Ha over persille og sitron. Server med revet parmesan.

Tips:

Bruk gjerne selvplukket steinsopp eller kantarell. Østerssopp, aromasopp eller sjampinjong fra butikken er gode alternativer.

Kommentarer

Produkter i oppskriften