Oppskrift på Potetsalat med rømme
0

Potetsalat med rømme

(32)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

800 grampoteter
3 desiliterTINE Lettrømme 18 %
1 desilitermajones
1 spiseskjeeplesidereddik
½ teskjesalt
½ teskjepepper
¼ teskjesukker
4 spiseskjehakket gressløk

Slik gjør du det

  1. Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.
  2. Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.
  3. Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.
  4. Vend rømmeblandingen med potetene og server.

    Tips:

    Til denne grunnoppskriften kan du tilsette en rekke gode ingredienser, som purreløk, epler, sylteagurker, kapers og selleri. Ta en titt i kjøleskapet og bruk det du har.

     

Tips:

Du kan lage potetsalat av alle poteter, også rester, men små poteter av en lettkokt type er best, som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Kommentarer

Produkter i oppskriften