Oppskrift på Potetsalat med rømme, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Potetsalat med rømme

Ingen grillaften uten en deilig potetsalat! Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan lage potetsalat av alle poteter, også rester, men små poteter av en lettkokt type er best, som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Slik gjør du

  1. Vask og skrell potetene om nødvendig, nypoteter kan du bruke med skallet på. Del i passelige biter.

  2. Kok potetene møre i vann, ca. 12 minutter, hell av vannet og la dampe av. Avkjøl noe.

  3. Visp sammen rømme, majones, eplesidereddik, salt, pepper, sukker og gressløk.

  4. Vend rømmeblandingen med potetene og server.

    Til denne grunnoppskriften kan du tilsette en rekke gode ingredienser, som purreløk, epler, sylteagurker, kapers og selleri. Ta en titt i kjøleskapet og bruk det du har.

     

Lignende oppskrifter