Oppskrift på jordskokkgrateng med gratinert Jarlsberg®, urter og grov pepper

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Jordskokkgrateng med gratinert Jarlsberg® og urter

Oppskrift på middagsrett med jordskokk, gratinert Jarlsberg®, urter og grov pepper. Jordskokk er en rotgrønnsak med litt nøtteaktig smak, og passer perfekt i grateng.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Sett ovnen ved 200°C. Skrell jordskokk og skjær den i ca 0,5 cm tykke skiver. Skjær sjalottløk i båter og finhakk hvitløk. Bland sammen alt med crème fraîche, og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

  2. Fordel røren i en ildfast form og strø over revet Jarlsberg®. Stek i midten av ovnen i ca 30-40 minutter. Servér med urter og ferskkvernet pepper.

Lignende oppskrifter