Oppskrift på Honningglaserte rotgrønnsaker

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Honningglaserte rotgrønnsaker

Rotgrønnsaker er noen av de beste råvarene vi har i Norge. Enkelt å tilberede, god på smak og kombinerer du forskjellige rotgrønnsaker får du også en fest for øyet. Denne oppskriften kan brukes som enkel vegetarmiddag eller som tilbehør.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk rotgrønnsaker etter smak og tilgjengelighet.

Slik gjør du

  1. Skrell alle grønnsakene og skjær dem i staver.

  2. Smelt smøret i en gryte, og stek grønnsakene. La dem steke på litt under middels varme, under lokk, til grønnsakene er møre. Ha i honning og salt. Dryss over sesamfrø.

Lignende oppskrifter