Oppskrift på Honningglaserte rotgrønnsaker
0

Honningglaserte rotgrønnsaker

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rotgrønnsaker er noen av de beste råvarene vi har i Norge. Enkelt å tilberede, god på smak og kombinerer du forskjellige rotgrønnsaker får du også en fest for øyet. Denne oppskriften kan brukes som enkel vegetarmiddag eller som tilbehør.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkstore poteter
2 stkgulrøtter
½ stkliten kålrot
1 stkstor pastinakk
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 spiseskjehonning
¼ teskjesalt
2 spiseskjesesamfrø

Slik gjør du det

  1. Skrell alle grønnsakene og skjær dem i staver.
  2. Smelt smøret i en gryte, og stek grønnsakene. La dem steke på litt under middels varme, under lokk, til grønnsakene er møre. Ha i honning og salt. Dryss over sesamfrø.

Tips:

#1: Bruk rotgrønnsaker etter smak og tilgjengelighet.

#2: Bakte rotgrønnsaker blir en ekstra smakfull rotmos. Tilsett 2 dl matfløte og bruk en stavmikser til å lage mos.

Kommentarer

Produkter i oppskriften