Oppskrift på Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter
0

Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Man trenger ikke kjøtt eller fisk hver dag. Her er en eksotisk vegetarrett med cashewnøtter, nudler og en fyldig saus som metter godt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

250 grameggnudler, ukokt
1 spiseskjeTINE Meierismør
2 stkhvitløksfedd, finhakket
2 teskjeingefær, finrevet
2 spiseskjesolsikkeolje
500 gramwokblanding, fryst
¼ desiliterkinakål, finstrimlet
2 desilitercashewnøtter
4 spiseskjesoyasaus
1 desiliterTINE Lettrømme 18 %
2 desiliterkremet kokosmelk
2 teskjerød currypaste
1 stklime, i båter

Slik gjør du det

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og rør inn smør.
  2. Fres hvitløk og ingefær i olje i en wokpanne på høy varme. Tilsett wokgrønnsaker, kinakål og nøtter, og fres i 2 minutter.

    Tips:

    Ønsker du å utvide med strimlet kjøtt av kylling, svin eller storfe, kan du steke dem med hvitløk og ingefær i 2-3 minutter før grønnsakene tilsettes.

  3. Ha i soyasaus, rømme, kokosmelk og currypaste. Rør godt, og la koke 3-5 minutter. Server med nudler og lime.

Tips:

Om du ikke har en wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne med høye kanter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften