Oppskrift på Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter

Man trenger ikke kjøtt eller fisk hver dag. Her er en eksotisk vegetarrett med cashewnøtter, nudler og en fyldig saus som metter godt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Om du ikke har en wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne med høye kanter.

Slik gjør du

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og rør inn smør.

  2. Fres hvitløk og ingefær i olje i en wokpanne på høy varme. Tilsett wokgrønnsaker, kinakål og nøtter, og fres i 2 minutter.

    Ønsker du å utvide med strimlet kjøtt av kylling, svin eller storfe, kan du steke dem med hvitløk og ingefær i 2-3 minutter før grønnsakene tilsettes.

  3. Ha i soyasaus, rømme, kokosmelk og currypaste. Rør godt, og la koke 3-5 minutter. Server med nudler og lime.

Lignende oppskrifter