Oppskrift på Wok med sesampanert laks

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Wok med sesampanert laks

Et raskt og nydelig valg av middag i hverdagen. Sesampanert laks lagd i wok med paprika, purre, mais og løk.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Lager du wok med fisk, er det viktig å huske at fisken ikke trenger å steke lenge før den er ferdig. Ha derfor laksebitene i til sutt, samtidig som du skrur ned varmen. I en wok skal alle bitene helst være like store, da får de en jevn konsistens.

Slik gjør du

  1. Vask paprika og purre. Skrell og skjær rødløk i skiver, og finhakk hvitløk. Skjær paprika og rødløk i jevne skiver. Åpne boksen med mais og sil fra vannet. Kutt laksefilet i passe store terninger.

  2. Ha sesamfrø i en bakebolle. Vend laksebitene i bollen, slik at de blir godt dekket.

  3. Stek grønnsakene på sterk varme i olje til de er møre, i ca 5 minutter. Rør godt mens du holder på. Når de er ferdige, skrur du ned varmen til middels. Tilsett soyasaus og laksebitene. Rør forsiktig til laksen er gjennomvarm, i 4–5 minutter.

Lignende oppskrifter