Oppskrift på Tunfisksalat med Cottage Cheese
0

Tunfisksalat med Cottage Cheese

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En nydelig salat med Cottage Cheese, tunfisk og masse deilige grønnsaker lager du raskt i anledning en ekstra god lunsj eller lettvint middag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 begerTINE Cottage Cheese Original à 250 gram
2 stkhermetisk tunfisk i vann (silt av)
1 litersalatblanding (for eksempel romanosalat og crispisalat)
1 stkliten rødløk
4 stilkstangselleriblader
½ stkagurker
250 gramcherrytomater
2 desiliteroliven f.eks. Kalamata oliven
1 desiliterkapers

Dressing

3 spiseskjeolivenolje
2 spiseskjebalsamico ev. presset sitron
½ teskjesalt
½ teskjegrovkvernet pepper
4 skiverbrød

Slik gjør du det

  1. Vask salat, rens og del rødløk og stangselleri i tynne skiver, agurk i små terninger og tomater i to.
  2. Legg salaten i en vid bolle og fordel alle ingrediensene over. Bland forsiktig sammen. Avslutt med Cottage Cheese.
  3. Visp sammen olje, balsamico, salt og pepper til en dressingen, og drypp over salaten. Server gjerne med nybakt brød til.

Tips:

For ekstra krønsj dryss litt nøtter og kjerner over salaten rett før servering.

Kommentarer

Produkter i oppskriften