Oppskrift på torskegrateng med tapenade

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Torskegrateng med tapenade

Hjemmelaget fiskegrateng smaker best. Ekstra god er denne med oliventapenade, dill og sitron. Pynt med sitronbåter og dill og server den rykende varm med ris eller poteter til.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan også lage denne fiskegratengen med andre typer fisk.

Slik gjør du

  1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Fordel tapenaden i bunnen av den ildfaste formen. Finhakk dill og bland med sitronskallet, og strø det over tapenaden. Skjær fisken i porsjonsstykker og legg dem i formen. Dryss på salt og pepper.

  3. Del tomatene i to og legg dem over og rundt fisken. Rør sammen Crème Fraîche og den revne osten og ha det over fisken. Gratiner i ovnen til fisken er gjennomstekt, ca. 20 minutter.

  4. Ha på dill og sitronbåter ved servering. Kokt ris eller potetmos smaker godt til.

Lignende oppskrifter