Oppskrift på torsk i Jarlsbergost, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Torsk i Jarlsberg®

Kombinasjonen ost og fisk smaker godt. Her er oppskrift på en enkel fiskeform med torsk, purre og Jarslberg®. Du kan like gjerne bruke frossen fisk som fersk fisk.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan også prøve med andre typer fisk, for eksempel steinbit eller sei.

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.

  2. Skjær osten i skiver. Skjær fisken i stykker og purren i tynne ringer.

  3. Legg purren i bunnen av et smurt, ildfast fat med fiskestykkene over. Dryss på salt og pepper og hell på fløten. Dekk fisken med osteskiver.

  4. Stek retten midt i ovnen til fisken er gjennomkokt, ca. 30 minutter. Server fisken med nykokte poteter og en god salat.

Lignende oppskrifter