Oppskrift på Torsk i form, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Torsk i form

Oppskrift på herlig middagsrett i form, med torskefilet, hermetiske tomater, fløte, purre og løk. Etter at formen er satt i ovnen, er det bare å koke pasta og vente på middag, perfekt på travle hverdager.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Varier så mye du vil med forskjellige typer fisk og grønnsaker.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180°C varmluft (eller 200°C på over- og undervarme).

  2. Del purren på langs, og vask og del den i tynne skiver. Skjær løk i små jevne biter. Skjær torsken i store terninger.

  3. Ha alt i en smurt ildfast form. Bland hermetiske tomater og fløte. Hell over fisken. Krydre med salt og pepper.

  4. Stek retten midt i ovnen i ca 25-30 minutter.

  5. Kok opp en gryte med vann til pastaen. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pass på at pastaen blir ferdig ca samtidig med fisken.

Lignende oppskrifter