Oppskrift på Torsk i form
6

Torsk i form

(37)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på herlig middagsrett i form, med torskefilet, hermetiske tomater, fløte, purre og løk. Etter at formen er satt i ovnen, er det bare å koke pasta og vente på middag, perfekt på travle hverdager.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramtorskefilet
800 gramhermetiske tomater (1 boks = 400 g)
1 stkpurre
1 stkløk
5 desiliterTINE Lett Matfløte (evt blanding av melk og matfløte)
400 grampasta
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 180°C varmluft (eller 200°C på over- og undervarme).
  2. Del purren på langs, og vask og del den i tynne skiver. Skjær løk i små jevne biter. Skjær torsken i store terninger.
  3. Ha alt i en smurt ildfast form. Bland hermetiske tomater og fløte. Hell over fisken. Krydre med salt og pepper.
  4. Stek retten midt i ovnen i ca 25-30 minutter.
  5. Kok opp en gryte med vann til pastaen. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pass på at pastaen blir ferdig ca samtidig med fisken.

Tips:

Varier så mye du vil med forskjellige typer fisk og grønnsaker.

Kommentarer

Produkter i oppskriften