Oppskrift på Thailandsk torskegryte
0

Thailandsk torskegryte

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En rask, enkel og sunn hverdagsrett med fisk og eksotisk curry.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkrødløk
1 stkrød paprika
1 spiseskjesolsikkeolje
1 begerNå® Thai Red Curry
100 gramgrønne bønner
800 gramfilet av lettsaltet torsk
200 gramhurtigris, ukokt
2 stkvårløk

Slik gjør du det

  1. Del rødløk og paprika i biter og fres 2-3 minutter i en vid gryte med litt olje. Bland inn curry-basen og grønne bønner.
  2. Del fisk i biter og legg forsiktig i gryten. Sett på lokk og kok til fisken flaker, ca. 10 minutter.

    Tips:

    Bytt gjerne ut lettsaltede torsk med vanlig torsk, laks eller en annen favorittfisk.

  3. Kok risen etter anvisning på pakken og server til torskegryten. Dryss over finsnittet vårløk og server med lime.

Tips:

Om du synes curry-basen er litt sterk kan du gjøre den mildere ved å tilsette litt rømme, yoghurt eller kokosmelk.

Kommentarer

Produkter i oppskriften