Oppskrift på Stekt torsk med risotto og grønnsaker, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Stekt torsk med risotto og grønnsaker

Et stykke perfekt stekt torsk, servert sammen med en deilig risotto og sprø grønnsaker, smaker godt både til hverdag og fest.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

TIPS!: Du kan også bruke annen hvit fisk i denne oppskriften, f.eks. steinbit, kveite eller sei.

Slik gjør du

Risotto

  1. Ha eplejuice og vann i en kjele og kok opp. Ha i kyllingbuljong.

  2. Surr løk og hvitløk i smør i en kjele, ca. 2 minutter. Tilsett ris og surr videre i 1 minutt. Spe med buljong, litt etter litt. La buljongen koke inn i risen før du tilsetter mer. Rør i kjelen hele tiden, ca. 20 minutter.

    Buljong kan erstattes med fond.

  3. Tilsett smør og parmesan, og smak til med salt og pepper.

  4. Rens og stek kantareller i smør i 3 minutter, og vend inn i risottoen sammen med mais og vårløk.

Fisk

  1. Krydre fiskestykkene med salt og pepper, og stek dem på begge sider i smør, ca. 2 minutter på hver side.

Grønnsaker

  1. Kok gulrot og asparges i lettsaltet vann, og server med fisk og risotto.

Lignende oppskrifter