Oppskrift på soyamarinert salmalaks med pasta
2

Soyamarinert SALMA med pasta

(12)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

En lekkerbisken av en SALMA-rett servert med pasta. Like perfekt å servere i et hyggelig lag med litt hvitvin i glasset som å lage den i en stressende hverdag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramSALMA
1 teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
1 teskjerevet sitronskall
¼ stksquash
½ stkrødløk
1 stkhvitløksfedd
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 spiseskjeolje
2 spiseskjesoyasaus
½ teskjewasabi

Tilbehør

200 gramtagliatelle
1 begerTINE Lett Crème Fraîche 18 %

Eventuelt dryss

2 spiseskjesesamfrø
3 spiseskjehakket frisk bladpersille

Slik gjør du det

  1. Riv sitronskall, hakk hvitløk, skjær løk i skiver og squash i små biter. Surr dette i smør blandet med olje.
  2. Skjær tynne skiver av SALMA. Bland soyasaus og wasabi til en marinade og vend fisken i den.
  3. Kok tagliatelle som anvist på pakken. Bland inn TINE Lett Crème Fraîche og de lettsurrede grønnsakene.
  4. Anrett på tallerken med den marinerte SALMAen oppå. Dryss evt. sesamfrø på toppen sammen med bladpersille.

Tips:

Smak til som du vil med syrlig lettrømme!

Kommentarer

Produkter i oppskriften