SALMA-Sashimi-med-ponzu-sau

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

SALMA Sashimi med ponzu saus

Ponzu er en sitrusbasert saus som er mye brukt i Japan. Den brukes gjerne som dressing til lettgrillet kjøtt og fisk, men også som saus til sashimi, som her. Laksesashimi med ponzu-saus passer til forrett, som en snack eller et lite måltid.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: SALMA skal være kjøleskapskald når du skal lage sashimi. Skjær 0,5 cm tykke skiver. Bruk en skarp kniv og skjær mot fiberretningene. Husk å bruke lange og jevne bevegelser.

Slik gjør du

  1. Skjær SALMA i tynne skiver.

  2. Bland ponzusaus, soyasaus, sukker og presset lime, finhakket vårløk, ingefær og koriander.

  3. Anrett lakseskivene på fat og dryss vårløk, ingefær og koriander over. Server sausen til.

Lignende oppskrifter