Oppskrift på SALMA laksetartar
2

SALMA laksetartar

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Disse porsjonsbitene med rå SALMA, rødløk, parmesan og kapers er superlekre, og passer både som smakebiter til drinken eller til forrett.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

280 gramSALMA
120 gramrødløk
35 gramkapers, små
1 ½ spiseskjegressløk
4 teskjeparmesan, revet
1 spiseskjeDijonsennep
6 spiseskjegod olivenolje
Litthjemmelagde potetchips (evt. Sørlandschips e.l.)

Slik gjør du det

  1. Kutt SALMA i små terninger ca 0,5 x 0,5 cm. Kutt rødløk og gressløk fint. Rett før servering blandes alle ingrediensene utenom potetchips. Smak til med salt og pepper og noen dråper sitron. Form tartaren i porsjonsbiter formet som firkant eller sylinder og pynt med potetchips på toppen. Server gjerne med en frisk salat.

Kommentarer