Oppskrift på Plukkfisk med bacon
0

Plukkfisk med bacon

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Plukkfisk er perfekt restemat der du får brukt både fiskerester og ekstra kokte poteter. Med bacon og en god base, er dette mettende middag i en fei.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkpurre
3 stkgulrøtter
4 stkkokte poteter
1 begerNå® Klassisk Fiskegryte
300 gramfrosne erter
800 gramferdigtrukket torsk
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

TIL SERVERING

200 grambacon
4 spiseskjehakket bladpersille

Slik gjør du det

  1. Del purre i skiver, gulrot i terninger og poteter i biter. Bland med fiskegryte-base og erter i en kjele og kok opp. La småkoke i ca. 5 minutter.

    Tips:

    Du kan gjerne tilsette andre grønnsaker om du har det eller for all enkelhets skyld bruke en ferdig grønnsaksblanding fra butikken.

  2. Flak fisken og vend inn. Smak til med salt og pepper og kok et par minutter eller til fisken akkurat er gjennomvarm.
  3. Sprøstek bacon i biter i en stekepanne med litt smør. Dryss over plukkfisken ved servering. Ha gjerne et dryss bladpersille over også.

Tips:

Ønsker du å lage denne retten uten at du har fiskeretter, kan du trekke lettsaltet torsk i nykokt vann i 8-10 minutter for så å flake den og tilsette basen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften