Oppskrift på Pistoustekt SALMA på pasta, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pistoustekt SALMA på pasta

Pistou er den franske versjonen av italiensk pesto, men uten pinjekjerner. Den smaker nydelig med SALMA, pasta, urterømme og en frisk salat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Hurtighakke eller stavmikser
TIPS!: Ønsker du å ta en snarvei, kan du bruke ferdigkjøpt grønn pesto istedenfor pistou. 

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. Kok pasta etter anvisning på pakken

Pistou:

  1. Ha hvitløk, basilikumblad og olivenolje i en hurtighakke. Kjør til glatt masse. Vend inn parmesan, og smak til med salt og pepper.

SALMA:

  1. Dryss salt og pepper på SALMA. Ha smør i panne på sterk varme, og brun laksen raskt på begge sider.

  2. Fordel pistou over, og bak i ovn i 4-5 minutter, til laksen så vidt er gjennomstekt.

Urterømme:

  1. Bland sammen rømme, dill og bladpersille.

Salat:

  1. Bland eddik, vann og sukker, og vend inn salat, avokado og sukkererter. Server med pasta.

Lignende oppskrifter