Oppskrift på pannestekt torsk med squash

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pannestekt torsk med squash

Pannestekt torsk med squash er en enkel oppskrift på et smakfullt middelhavsmåltid med fisk.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Har du ikke torsk, eller ønsker variasjon, kan du fint bruke annen hvit fisk som steinbit, abbor eller piggvar.

Slik gjør du

  1. Varm en stor panne med smør og olje til middels sterk varme.

  2. Skjær squash i jevnstore, men ganske grove biter. Stek til den er mør, i 5–8 minutter.

  3. Vend torskefilet i mel. Stek i pannen i smør og olje på middels sterk varme til fisken er gjennomstekt, i 3–4 minutter på hver side. Smak til med salt og pepper.

  4. Legg squashen på et stort fat med torsken over. Press sitronsaft over fisken, og strø på rikelig med finhakket persille.

Lignende oppskrifter