Oppskrift på pannestekt torsk med squash
0

Pannestekt torsk med squash

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pannestekt torsk med squash er en enkel oppskrift på et smakfullt middelhavsmåltid med fisk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 spiseskjeTINE Meierismør
½ desilitersolsikkeolje, raspolje eller annen nøytral olje til steking
2 stksquash
600 gramtorskefilet (1 filét = 150g)
½ desiliterhvetemel
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 stksitron (saften av)
2 spiseskjebladpersille

Slik gjør du det

  1. Varm en stor panne med smør og olje til middels sterk varme.
  2. Skjær squash i jevnstore, men ganske grove biter. Stek til den er mør, i 5–8 minutter.
  3. Vend torskefilet i mel. Stek i pannen i smør og olje på middels sterk varme til fisken er gjennomstekt, i 3–4 minutter på hver side. Smak til med salt og pepper.
  4. Legg squashen på et stort fat med torsken over. Press sitronsaft over fisken, og strø på rikelig med finhakket persille.

Tips:

Har du ikke torsk, eller ønsker variasjon, kan du fint bruke annen hvit fisk som steinbit, abbor eller piggvar.

Kommentarer

Produkter i oppskriften