Oppskrift på Ovnsbakt torsk
5

Ovnsbakt torsk

(61)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmat. Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

800 gramtorskefilet uten skinn og bein
2 stkvårløk
12 stksmå buketter brokkoli
3 stkmellomstore gulrøtter
12 stkcherrytomater
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 posehvit saus
100 gramTINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  2. Skjær torsk i serveringsstykker. Kutt vårløk og brokkoli i biter og gulrot i terninger.
  3. Kok vårløk, brokkoli og gulrot i 2 minutter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene i en smurt ildfast form.
  4. Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper.
  5. Lag saus etter anvisningen på pakken og hell den over fisken.
  6. Strø over ost. Stek retten i stekeovnen i ca. 15 minutter.

Tips:

Ønsker du flere grønnsaker i retten, kan du bruke brekkbønner, rotgrønnsaker og blomkål.

Kommentarer

Produkter i oppskriften