Oppskrift på Ovnsbakt torsk

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ovnsbakt torsk

Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmat. Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Ønsker du flere grønnsaker i retten, kan du bruke brekkbønner, rotgrønnsaker og blomkål.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.

  2. Skjær torsk i serveringsstykker. Kutt vårløk og brokkoli i biter og gulrot i terninger.

  3. Kok vårløk, brokkoli og gulrot i 2 minutter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene i en smurt ildfast form.

  4. Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper.

  5. Lag saus etter anvisningen på pakken og hell den over fisken.

  6. Strø over ost. Stek retten i stekeovnen i ca. 15 minutter.

Lignende oppskrifter