Oppskrift på Marinert SALMA med aspargessalat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Marinert SALMA med aspargessalat

Denne oppskriften på laks med aspargessalat er et godt eksempel på at det ikke må være vanskelig å lage mat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Velg gjerne grønnsaker etter sesong og anledning.

Slik gjør du

  1. Skjær SALMA i terninger. Finhakk vårløk, ingefær, hvitløk og chili og bland med soyasaus, solsikkeolje, sesamolje, epleeddik og sesamfrø. La lakseterningene ligge i marinaden i ca. 30 minutter.

  2. Rens asparges og del i mindre biter. Del sjampinjong i to. Finhakk hvitløk og chili. Fres asparges, sjampinjong, hvitløk og chili lett i litt olje og smør i stekepanne. Sil marinaden fra laksebitene.

  3. Anrett asparges og sjampinjong på et serveringsfat med SALMA fordelt over. Sil marinaden og server den til.

Lignende oppskrifter