Oppskrift på Maki cottage sushi
0

Maki cottage sushi

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Maki Sushi med Cottage Cheese, laks, agurk og avokado er gjort på få strakser og belønningen er en mager godbit du kanskje kommer til å bli helt hekta på!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 begerTINE Mager Cottage Cheese à 250 gram
1 arkNori (tang)
30 gramSALMA
30 gramagurker
½ stkavokado
1 spiseskjesorte sesamfrø (kan sløyfes)
2 spiseskjesyltet ingefær
2 teskjewasabi
12 spiseskjesoyasaus

Slik gjør du det

  1. Del laks, agurk og avokado i tynne strimler, med lik lengde som Nori papiret.
  2. Kle bambusmatten med plastfolie, legg på et Nori ark. Fordel et tynt lag med Cottage Cheese over, la det være igjen 2 cm på den ene siden, som du ikke dekker.
  3. Legg laks, agurk og avokado tett sammen i den ene enden der det er Cottage Cheese.
  4. Rull fra den siden der fyllet ligger, til en fast rull med skjøten ned. Klem forsiktig sammen, ta vekk bambusmatten og plastfolien. Del rullen i 10 biter med en skarp kniv.
  5. Dryss over sesamfrø og sett kjølig frem til servering. Server med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.

Tips:

Her kan man enkelt variere med andre typer fyll. For eksempel Cottage Cheese, reker, avokado og vårløk, eller Cottage Cheese, kveite og mango.

Kommentarer

Produkter i oppskriften