Oppskrift på Lun laksesalat
0

Lun laksesalat

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lun salat med laks, poteter og frisk asparges er en vinner enten om du serverer den til gjester eller på en helt vanlig hverdag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stkpoteter
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking av laks
200 gramgrønn asparges
1 stkrødløk
½ stkslangeagurker
600 gramSALMA
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking av laks

Dryss:

2 spiseskjehakket dill

Slik gjør du det

  1. Vask og skrell poteter. Skjær dem i terninger og stek i smør til de blir myke, ca. 10 minutter.
  2. Skjær laks og asparges i biter. Rens og hakk løk og skjær agurk i terninger.
  3. Fres asparges og løk i smør. Tilsett poteter og agurk.
  4. Stek laksen separat i smør, ca. 3 minutter. Dryss på salt og pepper.
  5. Vend laksen i grønnsaksblandingen. Smak til med salt og nykvernet pepper og strø over dill.

    Tips:

    Sennepsaus smaker veldig godt til denne salaten

Tips:

Denne laksesalaten kan også spises kald.

Kommentarer

Produkter i oppskriften