Oppskrift på Lun laksesalat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Lun laksesalat

Lun salat med laks, poteter og frisk asparges er en vinner enten om du serverer den til gjester eller på en helt vanlig hverdag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Denne laksesalaten kan også spises kald.

Slik gjør du

  1. Vask og skrell poteter. Skjær dem i terninger og stek i smør til de blir myke, ca. 10 minutter.

  2. Skjær laks og asparges i biter. Rens og hakk løk og skjær agurk i terninger.

  3. Fres asparges og løk i smør. Tilsett poteter og agurk.

  4. Stek laksen separat i smør, ca. 3 minutter. Dryss på salt og pepper.

  5. Vend laksen i grønnsaksblandingen. Smak til med salt og nykvernet pepper og strø over dill.

    Sennepsaus smaker veldig godt til denne salaten

Lignende oppskrifter