Oppskrift på Luksus fiskegryte
0

Luksus fiskegryte

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med ferdig middagsbase, gjør du enkelt klassikeren om til en deilig luksusvariant med masse god fisk og skalldyr.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkfennikel
½ stkpurre
½ ssTINE Meierismør
1 begerNå® Klassisk Fiskegryte
1 stkeple
200 glaksefilet
200 gkveitefilet
150 gaspargestopper
100 gdampede blåskjell
100 gkokte reker

Til servering

3 sshakket dill
2 dlTINE Lettrømme 18 %
1 stksitron
4 stkrundstykker, eller godt brød
1 ssTINE Meierismør

Slik gjør du det

  1. Del fennikel og purre i biter og fres et par minutter i smør i en gryte. Tilsett i fiskegryte-basen og kok opp.
  2. Del eple i små terninger og fisk i biter. Ha i gryten og la trekke under lokk i 5 minutter.

    Tips:

    I en fiskegryte er det bare å bruke det man har tilgjengelig av fisk. Har du kokt fisk trenger den kun å varmes forsiktig i basen.

  3. Vend inn aspargestopper, dampede blåskjell og kote reker og gi et raskt oppkok. Server med et dryss dill, rømme, sitron, brød og smør.

Tips:

Om du ønsker en mer flytende variant kan du spe basen med litt fisk- eller skalldyrkraft.

Kommentarer

Produkter i oppskriften