Oppskrift på Laksekarbonader med rømmesaus

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Laksekarbonader med rømmesaus

Frisk opp fiskemiddagen! Laksekarbonader kombinerer det spreke og det sunne, samtidig som smaken blir helt upåklagelig. Oppskrift som hele familien vil sette pris på. Server med mild rømmesaus og gjerne en fargerik salat ved siden av.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

TIPS!: Laksefileten kan byttes ut med ørret eller hvit fisk. Ha gjerne friske urter i farsen for ekstra god smak.

Slik gjør du

Laksekarbonader

  1. Skjær laksen i biter. Ha fisk, egg og potetmel i en foodprosessor, og krydre med salt og pepper. Kjør sammen til en jevn farse.

  2. Hakk, og vend i vårløk.

  3. Form farsen til karbonader som stekes på begge sider på middels varme til de er gjennomstekte.

Rømmesaus

  1. Hakk urter. Varm opp rømmen i en kjele og ha i urtene. Smak til med salt og pepper.

Lignende oppskrifter