Oppskrift på Laksegrateng

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Laksegrateng

Laks egner seg like godt rå i sushi som varm i en ovnsbakt form, som denne gode laksegratengen med poteter og løk.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Du kan like fint bruk fryste fiskefileter i gratenger. Fisk kan du tine natten over i kjøleskapet.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 175 °C. Finn frem og smør en ildfast form.

  2. Skjær potet, løk og hvitløk i skiver. Del fisk i biter.

  3. Legg potetskiver, laks, løk og hvitløk lagvis i formen. Krydre med pepper mellom lagene.

  4. Pisk sammen melk, fløte, sennep og egg og hell blandingen over i formen.

  5. Stek laksegratengen på nederste rille i 35–40 minutter til potetene er ferdige.

Lignende oppskrifter