Oppskrift på laks med pasta og asparges

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Laks med pasta og asparges

Oppskrift på velsmakende og rask laks. Laksen serveres med pasta, asparges og en herlig hjemmelaget dressing.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Pynt gjerne med dill du har til overs, og server rester av dressingen ved siden av i en skål.

Slik gjør du

Laks:

  1. Skjær sitron i skiver. Legg laks i en kjele eller stekepanne med høye kanter. Fyll på vann til fisken så vidt er dekket. Tilsett sitronskiver og laurbærblad. Kok opp, og la det trekke til laksen er gjennomvarm, i ca. 10 minutter. Legg laksefiletene på en tallerken og dekk til med folie.

Pasta:

  1. Kok pasta etter anvisningen på pakken. Når pastaen er ferdigkokt, lar du vannet renne av i et dørslag.

asparges:

  1. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.

Dressing:

  1. Pisk sammen majones, rømme, laksekraft, sitronsaft, dill og salt.

  2. Bland pasta, asparges og dressing. Fordel pastablandingen på tallerkener. Legg laksebitene på pastaen og ha dressing over.

Lignende oppskrifter