Oppskrift på Laks med basilikum
0

Laks med basilikum

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Stek laks kjapt i pannen og server med fullkornsris. På tyve minutter har du en smakfull og sunn middag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

250 gramfullkornsris
2 spiseskjeTINE Meierismør
600 gramlaks
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 spiseskjesitronsaft
4 spiseskjeKesam® Original
10 stkblader basilikum
1 stksitron, eller lime i båter

Slik gjør du det

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  2. Smelt smør i en varm stekepanne. Legg i fiskestykkene. Dryss på salt og nykvernet pepper. Snu stykkene etter 3 minutter og stek like lenge på den andre siden. Trekk pannen av platen, og la fisken stå litt før den serveres.
  3. Ha litt sitronsaft, en liten spiseskje Kesam og rikelig med basilikumblader over laksen. Server laksen med fullkornsris.

Tips:

SALMA er av mange verdenskjente kokker ansett som verdens beste laks. Den er ferskpakket i beskyttende emballasje med ferskhetsgaranti.

Kommentarer

Produkter i oppskriften