Laks med basilikum

Laks med basilikum

0
9
Enkel20 min
Stek laks kjapt i pannen og server med fullkornsris. På tyve minutter har du en smakfull og sunn middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 250 g
    fullkornsris
  • 2 ss
  • 600 g
    laks
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 ss
    sitronsaft
  • 4 ss
  • 10 stk
    blader basilikum
  • 1 stk
    sitron , eller lime i båter

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. 2

    Smelt smør i en varm stekepanne. Legg i fiskestykkene. Dryss på salt og nykvernet pepper. Snu stykkene etter 3 minutter og stek like lenge på den andre siden. Trekk pannen av platen, og la fisken stå litt før den serveres.

  3. 3

    Ha litt sitronsaft, en liten spiseskje Kesam og rikelig med basilikumblader over laksen. Server laksen med fullkornsris.

Tips

SALMA er av mange verdenskjente kokker ansett som verdens beste laks. Den er ferskpakket i beskyttende emballasje med ferskhetsgaranti.

Del denne oppskriften: