Oppskrift på Kremet torskegrateng
0

Kremet torskegrateng

(55)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her er en super middagsoppskrift på torsk i form. Gratengen inneholder både fisk og grønnsaker og er ferdig i ovnen på under en halvtime. En fiskemiddag som hele familien vil spise og elske!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramtorskefilet
1 stkpurre
1 stkrød paprika
200 gramreker
2 begerTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 teskjepesto
1 begerTINE Cottage Cheese Original
2 desiliterhakket basilikum
1 teskjesalt
½ teskjenykvernet pepper
100 gramJarlsberg® Revet
10 stkpoteter

Slik gjør du det

  1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Skjær fisken i porsjonsstykker, snitt purren og finhakk paprikaen. Legg fisk, reker og grønnsaker i den ildfaste formen.
  3. Bland Crème Fraîche, pesto og Cottage Cheese. Tilsett friske urter og smak til med salt og pepper.
  4. Hell sausen over fisken og dryss revet ost på toppen. Sett den i ovnen og stek/kok i ca. 25 minutter.
  5. La retten hvile noen minutter før servering. Fullkornris eller kokte poteter og en frisk salat smaker godt til.

Tips:

Du kan også bruke sei eller annen hvit fisk i denne gratengen. Server gjerne med revne gulrøtter ved siden av.

Kommentarer

Produkter i oppskriften