Oppskrift på Kremet torskegrateng

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kremet torskegrateng

Her er en super middagsoppskrift på torsk i form. Gratengen inneholder både fisk og grønnsaker og er ferdig i ovnen på under en halvtime. En fiskemiddag som hele familien vil spise og elske!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan også bruke sei eller annen hvit fisk i denne gratengen. Server gjerne med revne gulrøtter ved siden av.

Slik gjør du

  1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skjær fisken i porsjonsstykker, snitt purren og finhakk paprikaen. Legg fisk, reker og grønnsaker i den ildfaste formen.

  3. Bland Crème Fraîche, pesto og Cottage Cheese. Tilsett friske urter og smak til med salt og pepper.

  4. Hell sausen over fisken og dryss revet ost på toppen. Sett den i ovnen og stek/kok i ca. 25 minutter.

  5. La retten hvile noen minutter før servering. Fullkornris eller kokte poteter og en frisk salat smaker godt til.

Lignende oppskrifter