Oppskrift på Kremet mais- og torskegryte

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kremet mais- og torskegryte

At kombinasjonen torsk og bacon smaker godt er kjent for de fleste. Denne fiskeretten smaker nydelig med røkt torsk (eller kolje), bacon, poteter, mais og en herlig fløtesaus. Passer perfekt som hverdagsmiddag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Fres løken i smøret, og rør inn hvetemelet. La det frese litt, og spe inn vann og hvitvinseddik. La væsken koke inn. Ha deretter i fiskekraften og fløten. La dette småkoke i 10 minutter.

  2. Rør inn Crème Fraîche. Ha i potetene og kok dem nesten møre. Tilsett grønnsakene og fisken i terninger. Blir sausen litt tykk, kan du justere med helmelk. La alt bli ordentlig varmt.

  3. Ha til slutt i de friske hakkede urtene og server med sprøstekt bacon på toppen.

Lignende oppskrifter