Oppskrift på Klassisk fiskegryte
6

Klassisk fiskegryte

(45)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med den nye middagsbasen er det lekende lett å servere klassisk fiskegryte.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Klassisk Fiskegryte
400 gramfiskefilet

TIL SERVERING

8 stkpoteter
10 gramreker
2 spiseskjehakket gressløk

Slik gjør du det

  1. Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 20 minutter. Hell av vannet og la dampe av.
  2. Ha middagsbasen i en gryte og varm opp. Del fisk i biter og la trekke i basen i ca. 5 minutter.

    Tips:

    Bytt gjerne ut fisk med fiskeboller eller fiskepudding i biter om du ønsker et mer barnevennlig alternativ.

  3. Server gjerne med litt reker og et dryss finhakket gressløk.

Tips:

Her kan du velge å tilsette din favorittfisk. Både torsk, laks og kveite er godt egnet.

Kommentarer

Produkter i oppskriften