Oppskrift på Klassisk Bacalao, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Klassisk Bacalao

Når man lager Bacalao bør man alltid lage en stor porsjon. Den blir nemlig bedre 2.gang man varmer den opp.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Dersom du ønsker en kortere tilberedningstid, kan du koke poteter, dele i skiver og vende inn rett før servering.

Slik gjør du

  1. Varm opp olje i en stor kjele, på middels sterk varme. Ha i løk, og la det surre til den er blank.

  2. Tilsett tomatpuré, og stek videre i 1-2 minutter.

  3. Legg lagvis paprika, potet, klippfisk, chili og tomater. Dryss over kajennepepper.

  4. Kok opp, og la bacalaoen småkoke på svak varme i ca. 60 minutter. Rist på kjelen av og til, slik at det ikke svir seg i bunn.

  5. Smak til med salt og pepper, og tilsett oliven rett før servering.

Lignende oppskrifter