Oppskrift på Grillet laks med rotgrønnnsaker og pepperrotkrem

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grillet laks med rotgrønnsaker og pepperrotkrem

Grillet laks med pepperrotkrem og ovnsbakte rotgrønnsaker er enkel å lage, og passer like godt til både hverdags og helg.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: I stedet for å bake grønnsakene i ovnen, kan du koke dem i lettsaltet vann. 

Slik gjør du

pepperrotkrem:

  1. Visp crème fraîche til den blir lett og luftig. Skrell og riv pepperrot. Bland i salt og pepperrot, og smak eventuelt til med litt sukker. La pepperrotkremen trekke i minst en halvtime.

grillet laks:

  1. Skjær fisk i porsjonsstykker og grill den i ovnen eller i en grillpanne til den er knapt gjennomstekt. Dryss på salt og pepper.

ovnsbakte grønnsaker:

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.

  2. Rens og skjær gulrot, pepperrot og purre i biter. Ha over i en ildfast form med litt smør og presset sitron over. Bak grønnsakene til de er møre, ca. 30 minutter.

Lignende oppskrifter