Oppskrift på Gremolatafisk med urtekrem

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Gremolatafisk med urtekrem

Gremolata er en blanding av brød, hvitløk og basilikum som brukes mye i middelhavslandene. Blandingen gir en deilig smak på fisken, og sammen med den friske urtekremen kan hverdagsfisken omvandles til det reneste festmåltidet.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Bland brød, hvitløk og basilikum i en foodprocessor. La det ligge åpent på en tallerken slik at det tørker litt.

  2. Skjær squash og tomater i skiver. Stek skivene i litt smør og dryss over salt og pepper.

  3. Skjær fisken i porsjonsstykker, og ha på salt og pepper. Stek fisken i smør i stekepannen.

  4. Bland Crème Fraîche og dill. Smak dette godt til med salt og pepper.

  5. Legg grønnsakene på tallerken med fisken oppå. Dryss gremolata (brødmiksen) over fisken og server med kokte poteter og urtekrem til.

Lignende oppskrifter