Oppskrift på Fiskepanne med tyttebær

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fiskepanne med tyttebær

Panerte fiskefileter med en deilig soppstuing er en lettvint og rask fiskemiddag til travle hverdager. Tyttebærene gjør middagen frisk både på smak og farge.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Her kan du bruke både frossen og fersk fisk.

Slik gjør du

  1. Vask og tørk fiskestykkene. Bland pepper og halvparten av saltet med strøkavringen og vend fisken i det.

  2. Vask og rens purren og skjær sopp og purre i biter og stek i smør i stekepannen noen minutter. Tilsett resten av saltet og ta sopp og purre opp fra pannen.

  3. Stek fisken i 2 minutter på hver side i god varm stekepanne i litt smør. Ta opp og hold varmt. Legg purre og sopp tilbake i pannen.

  4. Hell over matfløten og strø over tyttebærene. La alt småkoke i ca. 3 minutter. Smak godt til med salt og pepper.

  5. Server fisken straks med stuingen over og gode kokte poteter til.

Lignende oppskrifter