Oppskrift på Fiskegrateng med kokosmelk

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fiskegrateng med kokosmelk

Vi har gjort fiskegrateng mer spennende med vannkastanjer, bambusskudd, kokosmelk og hot paprikapasta.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Prøv med litt gurkemeie og karri i risen. Det gir fin farge og ekstra god smak.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200°C. Finn frem en ildfast form.

  2. Skjær fisk og vårløk i biter og paprika i strimler. Fordel fiskebiter, paprika, vårløk, vannkastanjer og bambusskudd i den ildfaste formen.

  3. Ha kokosmelk i en bolle og ha i lime, koriander og karripasta. Krydre med salt og pepper. Hell blandingen over fisken i formen.

  4. Stek formen midt i stekeovnen i ca. 30 minutter, til fisken er ferdig stekt. Dryss over reker rett før servering.

  5. Kok ris etter anvisningen på pakken.

Lignende oppskrifter