Oppskrift på Fiskegrateng med kokosmelk
0

Fiskegrateng med kokosmelk

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Vi har gjort fiskegrateng mer spennende med vannkastanjer, bambusskudd, kokosmelk og hot paprikapasta.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramvalgfri fiskefilet (torsk, laks eller andre typer rød eller hvit fisk)
4 stkvårløk
1 stkrød paprika
100 gramvannkastanjer (hermetikk)
100 grambambusskudd
4 desiliterkokosmelk
1 stklime, revet skall og saft
4 spiseskjefrisk koriander
1 spiseskjerød karripasta
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 desiliterrensede reker
250 gramukokt ris
4 spiseskjefrisk koriander

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 200°C. Finn frem en ildfast form.
  2. Skjær fisk og vårløk i biter og paprika i strimler. Fordel fiskebiter, paprika, vårløk, vannkastanjer og bambusskudd i den ildfaste formen.
  3. Ha kokosmelk i en bolle og ha i lime, koriander og karripasta. Krydre med salt og pepper. Hell blandingen over fisken i formen.
  4. Stek formen midt i ovnen i ca. 30 minutter, til fisken er ferdig stekt. Dryss over reker og litt koriander rett før servering.
  5. Kok ris etter anvisningen på pakken.

Tips:

Prøv med litt gurkemeie og karri i risen. Det gir fin farge og ekstra god smak.

Kommentarer